انبارداری هوشمند

انبارداری هوشمند با اینترنت اشیا

در انبارداری هوشمند از RFID استفاده می شود ، RFID یا به عبارتی شناسایی امواج رادیویی، روشی نوین جهت حفظ اطلاعات کالا و کنترل ورود و خروج آن می باشد.در انبارهای مکانیزه بر پایه این سیستم، روی کلیه کالاهای ورودی به انبار، تگ RFID چسبانده می شود. سپس با نصب باز خوان و یا همان Reader در بخش ورودی و خروجی انبار توسط امواج اطلاعات کالا رد و بدل شده و به این ترتیب کلیه اطلاعات راجع به محصولات ثبت خواهد شد.

انبارداری هوشمند با اینترنت اشیا

تکنولوژی RFID، با کنترل ورودی و خروجی انبارها به طور مداوم و به شکل اتوماتیک، فرآیند زمان بر انبارگردانی را تبدیل به پروسه ای کوتاه می کند.مدیریت انبار و انبارداری از ۶ فرایند اصلی شامل: دریافت کالای ورودی انبار، جانمایی کالا در انبار، انبارگردانی و کنترل موجودی انبار، انتخاب و خروج کالا از انبار، بسته بندی و حمل و نقل تشکیل شده است.

انبارداری هوشمند زمانی محقق می‌گردد که تمامی این فرآیندها، مکانیزه شوند؛ به همین واسطه، انبارها پس از مکانیزاسیون با عنوان انبارداری مکانیزه نیز مطرح می‌شوند. به کارگیری rfid در انبار می‌تواند تاثیر به سزایی در مکانیزاسیون و بهبود هر یک از این فرایندها داشته باشد و نتایج مهمی را به ارمغان آورد.

انبارداری هوشمند با اینترنت اشیا

هنگام ورود بسته ها به انبار (یا زودتر از زنجیره تأمین)، یک برچسب دیجیتالی روی آن چسبانده می شود. ماشین های خودکار بسته ها را هنگام ورود، با شمارش و شناسایی هر مجموعه از کالا ها، اسکن می کنند. این، روند چیدن موجودی را در انبار تسریع می کند.

اینترنت اشیا (IOT) همه دستگاه های مجهز به اینترنت را به هم متصل می کند. IOT اجازه می دهد تا فناوری ها با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و داده ها را به اشتراک بگذارند؛ و یک سیستم جامع تر برای کل انبار ایجاد می کند.

این پروسه با جمع آوری تمام داده های عملیاتی در یک فناوری متصل به خطا در طول فرایند به حداقل می رسد. سپس هوش مصنوعی می تواند از این داده های جمع شده برای انجام تجزیه و تحلیل جامع و پیش بینی استفاده کند.

فهرست